Beeren bodywear

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 144

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 144

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Beeren Bodywear


Het merk Beeren is al vele jaren een begrip in de wereld van het ondergoed. Voorheen werd in de volksmond de naam Beeren Tricot gebruikt waarmee men al direct aangaf dat de gebruikte katoen van dusdanige kwaliteit was dat het een begrip werd. Tegenwoordig is de naam veranderd in Beeren Bodywear maar heeft men nog steeds diezelfde, goede, degelijke kwaliteit en daar houden wij van bij Superondergoed.
Het assortiment is door de vele jaren zeer uitgebreid geworden. Zo maakt men naast het bekende klassieke dames, heren en kinder ondergoed tegenwoordig ook het modernere ondergoed. Slips, boxershorts, hipsters, hemden en T-shirts niet alleen in een katoenen-tricot uitvoering maar ook elastische katoen en nog fijner in het zachte gladde microfiber.


Diverse lijnen heeft men inmiddels op de markt gebracht waaronder Beeren Comfort Feeling, Beeren Young en de laatste nieuwe; Beeren Élégance. De laatste nieuwe ontwikkeling heeft men gemaakt bij één van hun meest verkochte artikelen, het T-shirt van Beeren uit de M3000 lijn. Hierbij heeft men een nieuwe variant gemaakt waarbij alle maten in een 2e lengte te verkrijgen zijn.


Kortom Beeren Bodywear staat nooit stil, en dat doen wij ook niet bij Superondergoed.